ÜZLETI FELTÉTELEKCég neve : Big Boss SportsWear s.r.o.

Székhelye : Premyslova 5, Plzen

Azonosító száma : 019 43 715

Nyilván tartva az RS Pilseni cégbíróság nyilvántartásában, C szakasz, 28 928 bekezdés

Áru értékesítése a www.big-boss.hu oldalon található online áruházon keresztül

Bevezető rendelkezések

1.1 A Big Boss SportsWear s.r.o. Általános Üzleti Feltételei ("Üzleti Feltételek"). (Továbbiakban: „Eladó”) szabályozzák § szerint 1751 bekezdését. Törvény 1. sz. 89/2012 Coll., Polgári törvénykönyv (a „Polgári Törvénykönyv”) kölcsönös jogok és kötelezettségek kapcsán felmerülő, vagy szerződés alapján (a továbbiakban: Vásárlási Megállapodás), amelyet az Eladó és egy másik magánszemély (a továbbiakban: Vevő) az Eladó Internetes áruházán keresztül kötött. Internet áruház által üzemeltetett eladó weboldalon elhelyezett az interneten www.big-boss.cz (a „Weboldal”), és a honlapon keresztül (a továbbiakban: a „Web-alapú kereskedelem”).

1.2 Felhasználási feltételek nem vonatkozik azokra az esetekre, amikor a személyt, aki a beszerzési áruk az eladó jogi személy vagy személy, aki rendelési áruk üzleti tevékenysége során vagy annak részeként önálló gyakorlat a szakma.

1.3 Az adásvételi szerződésben a feltételektől eltérő rendelkezéseket lehet tárgyalni. Az adásvételi szerződésben alkalmazott megkülönböztető rendelkezések elsőbbséget élveznek a szerződési feltételekkel szemben.

1.4 Az üzleti feltételek az adásvételi szerződés szerves részét képezik. A Vásárlási Megállapodás és az Általános Üzleti Feltételek cseh nyelven készültek. A vásárlási szerződés cseh nyelven érhető el.

1.5 Az eladó megváltoztathatja vagy hozzáadhatja az üzleti feltételek megfogalmazását. Ez a rendelkezés nem érinti a feltételek korábbi változatának érvényességi idején keletkező jogokat és kötelezettségeket.

Felhasználói fiók

1.2 A weboldalon a vásárlók regisztrációja alapján a vásárlók hozzáférhetnek a felhasználói felülethez. A felhasználói felületen a vevő elvégezheti az áruk megrendelését (a továbbiakban: "felhasználói fiók"). Ha a webes felület lehetővé teszi a boltot, akkor a vevő közvetlenül regisztrálhatja a termékeket a bolt webes felületéről.

2.2 Weboldalra történő regisztráció és áru megrendeléskor a vevő köteles minden adatot helyesen és hitelesen feltüntetni. A felhasználói fiókban feltüntetett adatok kötelezőek a vevő számára bármikor történő frissítésre. A vásárlók által a felhasználói fiókban megadott adatokat és az áru megrendelését az eladó helyesnek tartja. 2.3 A felhasználói fiókhoz való hozzáférést felhasználói név és jelszó biztosítja. A vevő köteles a felhasználói fiókjának eléréséhez szükséges információkat illetően bizalmasan kezelni.

2.4 A vevő nem jogosult arra, hogy a felhasználói fiókot harmadik felek számára engedélyezze.

2.5 Az eladó elállhat a felhasználói fiók, különösen, ha a vevő a felhasználói fiók több mint két éve nem használja, vagy ha a vevő megszegi kötelezettségeit az adásvételi szerződés (beleértve a feltételeket).

2.6 A vevő megjegyzi, hogy a felhasználói fiók esetleg nem áll rendelkezésre folyamatosan, különösen az eladó hardverének és szoftverének karbantartása tekintetében, a harmadik felek hardvereinek és szoftverének szükséges karbantartása.

Vásárlási szerződés lezárása

1.3 A bolt webes felületén elhelyezett összes termékleírás tájékoztató jellegű, és az eladó nem köteles ezen árukra vonatkozó vásárlási szerződést kötni. A Polgári Törvénykönyv 1732 (2) bekezdése nem alkalmazandó.

2.3 Az áruház internetes kezelőfelülete tartalmaz információkat az árukról, beleértve az egyes áruk árait is. A termékárakat a hozzáadottérték-adó és az összes kapcsolódó díj tartalmazza. A termékárak mindaddig érvényesek, amíg az áruház webes felületén megjelenik. Ez a rendelkezés nem korlátozza az eladónak azt a képességét, hogy egyedi szerződéses feltételekkel kössön meg egy vételi szerződést.

3.3 Az áruház internetes kezelőfelülete tartalmazza a csomagolás és az áru szállításával kapcsolatos információkat is. Tájékoztatás a kapcsolódó költségeket csomagolási és szállítási felsorolt áruk a webes felületen a kereskedelem csak abban az esetben, ha az árut szállítják területén a Cseh Köztársaságban.

3.4 Az áru megrendeléséhez a megrendelő kitölti a megrendelőlapot a bolt webes felületén. A megrendelőlap különösen az alábbi információkat tartalmazza:

3.4.1. megrendelt áru (a megrendelt áru "a vásárlót az üzlet webes felületéhez az elektronikus bevásárlókosárba helyezi"),

3.4.2. az áruk vételárának fizetési módját, a megrendelt áruk előírt szállítási módjának részleteit és

3.4.3. az áruk szállításával kapcsolatos költségekről (együttesen "megrendelés").

3.5 A megrendelés elküldése előtt az eladó, a vevő hagyjuk, hogy ellenőrizze és módosítani az adatokat annak érdekében, hogy a vevő fel, még fontolgatják a vevő felismerni és kijavítani a hibákat során adatbevitel érdekében. A megrendelés küld a vevő kattintva a „megrendelés”. A megrendelésben szereplő adatokat az eladó helyesnek tartja. Az eladó azonnal kézhezvételét követően a megrendelés a vevő megerősíti átvételét az e-mail, és az e-mail címet a vevő meghatározott felhasználói felület vagy a megrendelés (a továbbiakban: „elektronikus cím”).

3.6 Az eladó mindig jogosult, attól függően, hogy a megbízás jellege (áru mennyisége, beszerzési ár, a pontos szállítási költséget), hogy kérje a vevő további megerősítést (például írásban vagy telefonon).

3.7 A szerződéses kapcsolat az eladó és a vevő felmerül szállítási megbízás elfogadása (elfogadás), amelyet elküld a vevő e-mailben, és az e-mail címét a vevő.

3.8 Vevő kijelenti, hogy a használata távközlő megkötése az adásvételi szerződés. Felmerülő költségeket a vevő által használatakor távközlő eszköz kapcsán a vételi megállapodások megkötésekor (a költség az internet-hozzáférés, telefon költségek) a vevőt terheli magát, ezek a költségek nem különböznek a normál ár.

Az áruk ára és a fizetési feltételek

1.4 Az ár az áru és a kapcsolódó költségek a szállítás alatt álló áruk adásvételi szerződés a vevő fizet az eladónak a következő módokon: utánvét kijelölt helyre a vevő által a sorrendben; átutalással az eladó számlájára sem. 333 0883 399/0800 tartott cseh Savings Bank, illetve a számlaszám 250 0451 923/2010 tartott a Fio, mint abban az esetben, euróban történő fizetésekről a számlaszám 2500451923/2010, és nem utolsósorban GoPay fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a gyors transzferek, beleértve a hitelkártya kifizetések (az „eladó számla”);

2.4 Együtt a vételárat, a vevő köteles fizetni a kapcsolódó költségek csomagolási és szállítási, egyeztetett arány. Eltérő rendelkezés hiányában a vételárat és az áruk szállításához kapcsolódó költségeket tovább értjük.

3.4 Az eladó nem kéri a vevőt egy befizetésre vagy más hasonló fizetésre. Ez nem érinti a rendelkezések Art. 4.6 üzleti feltételek tekintetében a fizetési kötelezettség a vételárat előre.

4.4 Abban az esetben, készpénzben vagy abban az esetben, fizetés utánvéttel, a vételár fizetendő áruátvétel. Abban az esetben, készpénzmentes, a vételár fizetendő 10 napon belül az adásvételi szerződés.

4.5 Abban az esetben, készpénzmentes, a vevő köteles a vételárat az áru, és amely változó szimbóluma fizetés. Abban az esetben, készpénzmentes a vevő fizetni a vételárat abban az időben találkozott a megfelelő összeget az eladó számlájára.

4.6 Az eladó jogosult, különösen abban az esetben, a vevő nem a további megerősítés (Art. 3.6), kifizetését követeli a teljes vételárat, mielőtt elküldi az árut a vevőnek. A Polgári Törvénykönyv 2119 (1) bekezdése nem alkalmazandó.

4.7 Minden kedvezmények az áru ára az eladó által a vevő nem vonható össze.

4.8 Ha ez szokásos kereskedelmi kapcsolatok, illetve ha igen előírt általánosan kötelező jogszabályok által kiadott eladó kapcsolatos kifizetések szerződés alapján a vevő az adó dokumentum - számlát. Az eladó a hozzáadottérték-adó adófizetője. Az adó dokumentum - számlát eladó a vevő kifizetése után az ár az árut, és küldje el elektronikusan az e-mail címet a vevő.

Visszavonás az adásvételi szerződésből

1.5 Vevő tudomásul veszi, hogy §-a értelmében 1837 a Ptk nem többek között a szerződéstől elállni a termékértékesítés, amelyeket igazítani a kívánságait a vevő vagy az a személy, a szerződés a termékértékesítés tárgyát gyors romlása, valamint az áruk , amely már szállított visszavonhatatlanul keverednek más áruk, a vásárlási szerződést a lezárt csomagolású áruk, amelyek a fogyasztó nem lezárt és higiéniai okok miatt nem lehet visszaküldeni, és az adásvételi szerződés a kínálat hang-, illetve képfelvétel vagy számítógépes programot, ha sérül az eredeti csomagolás.

2.5 Ha nem ez az eset alatt Art. 5.1 jelen dokumentum vagy bármely más esetben, ahol nem lehet elállni a szerződéstől, a vevő § szerint 1829 bekezdését. 1 a polgári törvénykönyv, a jogot, hogy a szerződéstől elállni, számított tizennégy (14 ) napon belül az áruk, és ebben az esetben az adásvételi szerződés több fajta áru vagy a kínálat több részből áll, ez az időszak kezdődik kézhezvételétől az utolsó szállítás. Elállás eladó belül meg kell küldeni az említett határidő az előző mondatban. Mert elállás vevő modellként formában, az eladótól, csatolt üzleti feltételek. Elállás a vevő küldhet többek között a címét az eladó vagy az eladó e-mail címét obchod@big-boss.cz.

3.5 Abban az esetben, elállás alapján Art. 5.2 az adásvételi szerződés az elejétől. Az árut vissza kell küldeni az Eladó számított tizennégy (14) napon belül az elállási eladó. Ha a vevő eláll a szerződéstől, a vevő viseli a költségeit az áruk visszaküldésének az eladónak, még abban az esetben, ha az árut nem lehet vissza a karakter szokásos postai úton.

4.5 Visszavonása esetén cikkely értelmében. 5.2 eladó visszatér alapok kapott a vevő számított tizennégy (14) napon elállás a vevő ugyanúgy, mint az eladó a vevőtől kapott. Az eladó is jogosult, hogy visszatérjen a nyújtott ellátások a vevő már a visszatérését árut a vevőnek, vagy más módon, kivéve, ha a vevő vállalja, hogy létre, és ne többletköltségek a vevőnek. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az eladó nem köteles visszaadni a kapott pénzeszközök a vevő, mielőtt visszatér vevő az áru vagy bizonyítják, hogy az árut küldött vállalkozó.

5.5 A károkat okozott az árut, az eladó jogosult egyoldalúan beszámítani a vevő visszatérítési igény a vételár.

5.6 Abban az esetben, ha a vevő § szerint 1829 bekezdését. 1 a polgári törvénykönyv, a jogot, hogy a szerződéstől elállni, az eladó is jogosult bármikor elállhat a szerződéstől, akár az átvétel időpontjában az áru. Ebben az esetben az eladó vissza fog térni a vételárat a vevő késedelem nélkül, és a banki átutalással teljesíthető által kijelölt vevő.

5.7 Ha az áruval együtt, amennyiben a vevő egy ajándék, az ajándék megállapodás vevő és eladó között kötött feltétel későbbi, hogy ha van egy elállás a vevő elveszti ajándékozási szerződés tekintetében, mint egy ajándék a hatékonyság és a vásárló köteles együtt az áru eladó is vissza ajándékot adott.

Szállítmányozás és áruszállítás

1.6 Abban az esetben, ha a szállítási mód tárgyalnak alapján külön kérésére a vevő, a vevő viseli a kockázatot és minden járulékos költségek ez a szállítási mód.

2.6 Ha az eladó az adásvételi szerződés kell szállítani az árut a kijelölt helyre a vevő által a megrendelést, a vevő köteles elfogadni az áruk szállítás.

3.6 Abban az esetben, ha az okokat, amelyek miatt a vevőnek ki kell szállítani az árut többször, vagy bármilyen más módon, mint ahogyan az a rend, a vevő fizeti a kapcsolódó költségeket ismételt áruszállítás, ill. egy másik szállítási móddal kapcsolatos költségek.

4.6 Ha figyelembe az árut a fuvarozó a vevő köteles ellenőrizni a sértetlenségét a csomagolás az áru, és ha bármilyen hibát haladéktalanul értesítse a szállítót. Abban az esetben sérti a találkozás csomag jelzi az illetéktelen behatolás szállítmány vevő nem vehet elszállítása a hordozót.

5.6 Egyéb jogok és kötelezettségek a felek az áruszállítás, amelyek módosíthatják a különleges szállítási feltételei az eladó, ha az eladó ki.

Jogok a hibás teljesítménytől

1.7 A jogok és kötelezettségek a felek jogaira vonatkozó hibás teljesítés szabályozza általánosan kötelező előírások (különösen rendelkezéseinek § 1914-1925, 2099-2117 és 2161-2174 § § Ptk törvény értelmében. 634/1992 Coll., A fogyasztóvédelmi, módosítva).

2.7 Az eladó felelős a vevőért, hogy az áruk hibásak legyenek. Különösen az eladó köteles a vevő abban az időben, amikor a vevő vette az árut:

7.2.1. az áru tulajdonságait, hogy a felek szerződéses, és ha nincs megállapodás, akkor olyan jellemzőkkel, amelyek az eladó vagy a gyártó által leírt, vagy hogy a vásárlók elvárják, tekintettel a áru jellegére alapuló hirdetési általuk.

7.2.2. az áru megfelel a célnak, amely annak használatát vagy eladási listákat, amelynek az árukat az azonos típusú általában használt

7.2.3. A termék megfelel a minőségi, vagy hogy az elfogadott minta vagy sablon, ha meghatározzuk a minőség vagy a teljesítmény által szerződésben minta vagy sablon

7.2.4. az áruk a megfelelő mennyiségben, mértékben vagy súlyban vannak, és

7.2.5. az áruk megfelelnek a jogi követelményeknek.

3.7 Az említett rendelkezések Art. 7.2 üzleti feltételek nem alkalmazandók az eladott áruk alacsonyabb áron, hogy a hiba, amelyek az alacsonyabb ár tárgyalták a kopás okozta közös használatra, használt áruk okozta hibák igénybevétel vagy viselés, hogy az áru át kellett vennie vevő, vagy ha az az áruk jellegéből adódik.

4.7 Ha az átvételtől számított hat hónapon belül hiba lép fel, az árut már az átvételkor hibásnak tekintik.

5.7 A jogokat a vásárló él hibás teljesítés az eladó a letelepedési, ami azért lehetséges, figyelembe véve a választék eladott áruk, esetleg az ülés vagy telephelye.

6.7 Az eladónak a hibákért való felelősségével kapcsolatos egyéb jogai és kötelezettségeit az eladó követelés szabályai szabályozzák.

A felek egyéb jogai és kötelezettségei

1.8 A vevő a termék teljes vételárát fizeti meg az áru tulajdonjogával.

2.8 Az eladót nem köti a vevővel kapcsolatos magatartási kódex az 1826. § (1) e) a Polgári Törvénykönyv.

3.8 A peren fogyasztói viták rendezéséről az adásvételi szerződés a Cseh Kereskedelmi Felügyelet, székhelye Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, ID: 000 20 869, Internet cím: http://www.coi.cz

4.8 Az eladó jogosult arra, hogy az árut kereskedelmi engedély alapján értékesítse. A kereskedelmi engedélyt a vonatkozó Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal hatáskörén belül végzi. A személyes adatok védelmének területét a személyes adatok védelmével foglalkozó hivatal végzi. Cseh Kereskedelmi Felügyelet végzi egy korlátozott körét, többek között felügyelet betartását törvény értelmében. 634/1992 Coll. A fogyasztóvédelem, módosítva.

5.8 A Vevő átveszi a veszély változó körülmények értelmében § 1765 bekezdését. 2. a Ptk.

Adatvédelmi irányelvek

1.9 Adatvédelmi vevő, aki természetes személy, biztosítja törvény értelmében. 101/2000 Coll., A személyes adatok védelméről, módosítva.

2.9 Vevő kijelenti, hogy a feldolgozása a személyes adatok: név, cím, azonosító számát, adóazonosító számát, e-mail cím, telefonszám, (a továbbiakban együttesen: a „személyes adatok”).

3.9 Vevő kijelenti, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó, abból a célból, megvalósítása a jogok és kötelezettségek a szerződés alapján és fenntartása céljából felhasználói fiókot. Ha a vevő nem egy másik opció kiválasztásához, hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó, valamint abból a célból küld kereskedelmi üzenetek és információk a vevőnek. Hozzájárulását a személyes adatok feldolgozása teljes egészében ezt a cikket nem követelmény, amely önmagában lehetetlenné tette, hogy kössön adásvételi szerződés.

4.9 Vevő tudomásul veszi, hogy köteles a személyes adatokat (regisztráció, a felhasználói fiók a megrendelés során a webes felületen az üzlet) helyesen és a valóságnak, és indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az eladónak a változást a személyes adatokat.

5.9 A vevő személyes adatainak feldolgozásával az eladó harmadik félként feldolgozhat. Amellett, hogy a személyek szállítására áruk nem személyes információkat előzetes hozzájárulása nélkül az eladó a vevő adjuk ki harmadik félnek.

6.9 A személyes adatok feldolgozása határozatlan ideig történik. A személyes adatokat elektronikus formában, automata módon vagy nyomtatott formában, nem automatizált módon feldolgozzák.

9.7. A vevő igazolja, hogy a személyes adatok pontosak, és hogy ő azt tanácsolta, hogy önként adja meg személyes adatait.

8.9 Abban az esetben, ha a vevő úgy gondolta, hogy az eladó vagy a processzor (Art. 9.5) elvégzi a feldolgozást a személyes adatok, amely nincs összhangban a védelmi magán- és személyes életét a vásárló, illetve a törvény ellen, különösen, ha a személyes adatok hibásak tekintetében feldolgozásuk céljából:

9.8.1. forduljon az eladóhoz vagy a feldolgozóhoz magyarázatért,

9.8.2. kérje az eladótól vagy a processzortól, hogy távolítsa el az így létrejövő feltételt.

9.9 Ha a vevő személyes adatok feldolgozására vonatkozó információt kér, az eladónak át kell adnia ezeket az információkat. Az eladó joga van tájékoztatást alapján az előző mondat megfelelő kártérítést követelhet meg nem haladó költségek a szükséges információkat.

Üzleti üzenetek küldése és cookie-k tárolása

1.10 Vevő kijelenti, hogy megkapja kapcsolatos információkat az áruk, szolgáltatások vagy a vállalat az eladó a vásárló e-mail címét, és egyetért azzal, hogy megkapja a kereskedelmi kommunikáció az eladó a vásárló e-mail címét.

2.10 A vevő vállalja, hogy az úgynevezett cookie-kat tárolja a számítógépén. Abban az esetben, ha a vásárlás a honlapon lehet tenni, és kötelezettségeket az eladó, hogy végre az adásvételi szerződést, anélkül, hogy tárolás így. A cookie-k a számítógép a vevő, a vevő hozzájárul az előző mondatban bármikor.

kézbesítés

11.1. A vevőt a felhasználói fiókjában vagy meghatározott megrendelőjében szereplő e-mail címre lehet leadni.

Végleges rendelkezések

12.1. Ha az eladási szerződésen alapuló kapcsolat nemzetközi (külföldi) elemet tartalmaz, akkor a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolatot a szlovák jog szabályozza. Ez nem érinti a fogyasztó jogát az általánosan kötelező jogszabályok szerint.

2.12 Ha bármely rendelkezése az üzleti feltételeknek érvénytelen, hatálytalan, vagy azzá válik, ahelyett, hogy az érvénytelen rendelkezés helyébe belép egy rendelkezés, amelynek jelentése érvénytelen rendelkezés a lehető legközelebb. Az egyik rendelkezés érvénytelensége vagy hatástalansága nem érinti a többi rendelkezés érvényességét. A vételi szerződés vagy az üzleti feltételek megváltoztatásához írásos formanyomtatvány szükséges.

12.3. A vásárlási szerződést, beleértve az üzleti feltételeket is, az eladó elektronikus formában archiválja,ami harmadik félnek hozzáférhető. Kapcsolatfelvétel az eladóval: Big Boss Sportruházat Kft Premyslova 5, 301 00 Plzen, elektronikus levelezési cím: uzlet@big-boss.cz      telefon +420774415136.